ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Στο εργοστάσιο μας, το οποίο βρίσκεται στο Βιομηχανικό Πάρκο ( ΒΙΟ.ΠΑ. ) Αχαρνών, κοντά στο Ολυμπιακό Χωριό, μας δίνεται η δυνατότητα να σας υποδεχτούμε για να δείτε ορισμένα δείγματα κατασκευών μας.

Στον χώρο μας γίνεται η παραγωγή, κατασκευή αλλά και εμπορία μεταλλικών προϊόντων, όπως οι ποικίλοι μεταλλικοί σκελετοί, εξαρτήματα, μηχανισμοί και όλα τα μέρη των μεταλλικών σκελετών.

Διαθέτουμε διαρκή παρακαταθήκη υλικών και εξαρτημάτων, όλων των υλικών επικάλυψης θερμοκηπίων και άλλων κατασκευών, αλουμίνια κλιπς σειράς με πλαστικές σφήνες κάθε μορφής για πιάσιμο του νάιλον, ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΗΤΡΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ, φλάντζες φουσκώματος νάιλον από πολυαμίδιο βιδωτές δικής μας κατασκευής, με διάρκεια ζωής 10 ετών και άλλα πολλά.

Επίσης, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας παρέχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα μηχανήματα μας για φασόν διαφόρων ειδών που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω στρατζόπρεσσας διαμόρφωσης λαμαρινών, υδραυλικού ψαλιδιού κοπής λαμαρινών, εκκεντροφόρας πρέσσας για καλούπια, κουρμπαδόρου καμπύλωσης σωλήνων διαφόρων διατομών.

Όλα τα παραπάνω γίνονται πάντα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες του κάθε πελάτη μας, ανάλογα με τις διαστάσεις και τον χώρο που θέλει να καλύψει ή που διαθέτει.