ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία μας A.BONIS MANUFACTURING – ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡ. ΜΠΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. είναι η τρίτη γενιά που συνεχίζει τις Σιδηροκατασκευές.

Η πρώτη γενιά ξεκίνησε αρκετά πριν, αλλά από το 1949 και έως το 1979 και σε συνάρτηση και συνεργασία με την δεύτερη γενιά ασχολήθηκε με διάφορες μεταλλικές κατασκευές.

Αυτές κατηγοριοποιούνται από μεταλλικές σκάλες όλων των ειδών, ποικίλες κατασκευές σε οικοδομές , βίλες, καταστήματα και εργοστάσια, μέχρι και ανοξείδωτα σιλό.

Δείγμα πελατών μας τότε ήταν εταιρείες όπως Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Κρήτης, Εταιρεία Γιώτης – Παιδικές Τροφές, Εταιρεία Στασινόπουλου – Καλώδια, Εταιρεία Σκαλιστήρη – Μεταλλεία, Εταιρεία Ανατόλια – Χαλιά και αρκετές άλλες.

Από το 1979 και έως σήμερα η εταιρεία μας, σε συνεργασία δεύτερης και τρίτης γενιάς, εξειδικεύτηκε στην κατασκευή μεταλλικών θερμοκηπίων και σε όλα τα εξαρτήματά τους. Από το 2006 λειτουργούσαμε με την επωνυμία A.BONIS MANUFACTURING – ΜΠΟΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ , η οποία πλέον μετονομάστηκε σε ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡ. ΜΠΟΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε..

Κουβαλώντας χρόνια πείρας, έχοντας την σύγχρονη τεχνογνωσία και επιπλέον με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό σε μηχανήματα, εργαλεία και ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτουμε, η δουλειά μας έχει γίνει τέχνη. Όχι μόνο για να είναι οι κατασκευές μας σταθερές, αμετάβλητες και ανθεκτικές και στις πιο δύσκολες συνθήκες, αλλά για να είναι και καλαίσθητες.

Όλοι θέλουμε να βλέπουμε γερά αλλά και όμορφα πράγματα γύρω μας, έτσι ώστε να αισθανόμαστε ότι τα χρήματα που διαθέσαμε πιάσανε τόπο. Η εταιρεία μας αυτό υπόσχεται και αυτό μας το δείχνουν οι πελάτες μας, οι οποίοι έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και μας τιμούν ξανά και ξανά με την συνεργασία τους. Γιατί δεν είναι τίποτα τυχαίο στην ζωή μας και ακόμα περισσότερο στον επαγγελματικό χώρο.

Κατεβάστε από εδώ το φυλλάδιο της εταιρίας μας :

Φυλλάδιο